Ratsastusjousiammuntaa ilolla!

Rakkaudesta hevosiin, jousiin ja perinteisiin.

Mitä?

Tervetuloa sivuille, ja tervetuloa kokeilemaan mahdollisesti sinulle uutta lajiyhdistelmää nimeltä ratsastusjousiammunta!


Toimintamme sijoittuu tällä hetkellä Ilolan Ratsastuskoululle, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Meiltä saat tietoa ja taitoa niin ratsastukseen kuin jousiammuntaankin, ja ennen kaikkea niiden yhdistelmään.


Ota yhteyttä niin katsotaan milloin olisi sopivin tilaisuus lähteä testaamaan lajia!


Pähkinänkuoressa ratsastusjousiammunta on juuri sitä miltä se kuulostaakin - Siinä ammutaan jousella rataa laukkaavan hevosen selästä, ja yritetään osua kohteeseen mahdollisimman tarkasti, kaikista muuttujista huolimatta.


Meillä kyse on tauluammunta, ja jousina käytetään keveitä vaistojousia, jotka soveltuvat erinomaisesti niin 13-vuotta täyttäneille nuorille kuin aikuisillekin. Laji kehittää ratsastus ja jousiammunta taitojen ohella hevostaitoja, tasapainoa, kehon- ja mielen hallintaa, sekä tarkkuutta.


Lisätietoja lajista löydät mm. Suomen Ratsastusjousiampujainliiton sivuilta.

Miten?

Tunnit ja Kurssit välilehdeltä löydät tämän hetkisen kattauksen erilaisista tuntivaihtoehdoistamme. Tapahtumat sivulta taas pääset kurkistamaan, onko meillä jo mahdollisesti suunnitteilla juuri sinulle sopiva kurssi!

Ennakkotietoja ratsastuksesta tai jousiammunnasta et välttämättä tarvitse, eikä "osaamattomuutta" tarvitse pelätä.


Mikäli sinulla kuitenkin on pohjalla vankka kokemus toisesta lajista, mutta toinen on vielä tuntemattomampi, pääset varmasti nopeasti kärryille. Sopivia kursseja aloittaa ovat mm. alkeis- tai peruskurssit.


Jos taas molemmat lajit ovat sinulle vieraammat - ei hätää, otetaan molemmat haltuun! Sopiva paikka aloittaa harrastaminen on alkeiskurssilta, tai omalla porukalla pidemmältä 3-10 kerran kurssilta.

Ehkä olet jo joskus kokeillut ratsastusjousiammuntaa, tai olet sitä harjoitellut pidempään? Meiltä löytyy varmasti polkuja myös sinulle! Tutustu kurssi ja tunti tarjontaamme, ja ota yhteyttä.


Tarkkoja laukauksia ja yhdessä tekemisen

meininkiä; hevosten ja ratsastajien ehdoilla.